Dé biologische wijnimporteur
voor witte,
rode en rosé wijnen

Wijnimporteur

Wijnimporteur:
betaalbaar biologisch

Natrada levert een zeer betaalbaar assortiment met biologische wijnen uit Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Door de tussenhandel te omzeilen zijn wij als wijnimporteur in staat om onze wijnen tegen de laagste prijzen aan te bieden. En daar kunt u als ondernemer van profiteren!

Wijnimporteur:
écht biologisch

Alle wijnen die wij leveren zijn Skal-gecertificeerd. Dankzij dit Nederlandse keurmerk wordt de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar gemaakt, voor zowel de afnemer als de consument. Op die manier kunnen wij u ervan verzekeren dat onze biologische wijn ook écht biologisch is.

Wijnimporteur:
Waarom biologisch?

Er is steeds meer vraag naar biologische producten. Door een biologische wijnimporteur in te schakelen kunt u op die vraag inspelen. Dit vergroot de klanttevredenheid, trekt nieuwe klanten aan en kan een mooie winst opleveren. Natrada kan u hierover uiteraard ook een deskundig advies bieden.

Op zoek naar een biologische wijnimporteur?

Natrada, uw biologische wijnimporteur

Groothandel

Natrada levert aantrekkelijk geprijsde biologische wijnen voor de groothandel, tussenhandel en B2B. Grote of juist kleine oplages, het kan allemaal. U profiteert bij ons altijd van de laagste inkooprijs en de beste marges.

Detailhandel

Als gespecialiseerd wijnimporteur levert Natrada haar biologische wijnen direct aan winkels, zonder overbodige tussenschakels. Dat betekent altijd de beste prijs. Of u nu een compleet assortiment wilt inrichten of uw bestaande assortiment wilt uitbreiden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Horeca

Als importeur leveren wij aan diverse restaurants en andere horecagelegenheden. U heeft een ruime keus uit witte, rode en rosé wijnen uit verschillende Europese landen. Of u nu in flessen of in bulk wilt kopen, is allemaal mogelijk bij Natrada.

Webshop

Wilt u biologische wijn online verkopen? Dan heeft u natuurlijk ook een goede wijnimporteur nodig. Natrada helpt u graag om uw biologische wijnen op de juiste manier in de markt te zetten en van de beste winstmarges te profiteren.

Wilt u weten wat wij als wijnimporteur voor u kunnen betekenen?

Natrada, uw wijnimporteur

Natrada is dé wijnimporteur als het aankomt op biologische en biodynamische wijnen. Alle wijnen in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en geproefd door onafhankelijke vinologen. U bent dus altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn wij als importeur constant op zoek naar nieuwe wijnen om ons assortiment mee uit te breiden. We bezoeken wijnbeurzen en proeverijen, zowel in Nederland als in het buitenland. We onderhouden directe contacten met de wijnboeren, zodat we u alles kunnen vertellen dat u maar wilt weten over onze wijnen.