Dé biologische wijngroothandel
voor groothandel,
detailhandel en horeca

Wijn groothandel

Wijn groothandel:
biologische wijn

Steeds meer consumenten stappen over op duurzame, biologische producten. Er is dan ook een sterk groeiende vraag naar biologische levensmiddelen. Ook biologische wijnen worden steeds populairder. Als ondernemer is het van belang dat u inspeelt op de vraag van uw klanten. Natrada kan u hierbij helpen.

Wijn groothandel:
het grootste aanbod

Als biologische wijngroothandel levert Natrada een zeer uitgebreid assortiment met biologische en biodynamische wijnen uit Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en Oostenrijk. Er zijn volop rode, witte en rosé wijnen om uit te kiezen. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele aanbod!

Wijn groothandel:
deskundig advies

Als gespecialiseerde wijngroothandel beschikt Natrada over een ruime kennis van biologische wijnen, de ingrediënten en het productieproces, alsmede van de wijnmarkt in het algemeen. Of u nu een winkel, restaurant of café heeft, wij kunnen u helpen om biologische wijn in uw assortiment op te nemen.

Meer weten over onze biologische wijngroothandel?

Natrada, de beste biologische wijngroothandel van Nederland.

Groothandel

Natrada levert biologische wijnen voor de groothandel, tussenhandel en B2B, in grote en kleine oplages, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U heeft een ruime keus uit witte, rode en rosé wijnen uit verschillende Europese landen.

Detailhandel

Winkels profiteren met onze gespecialiseerde wijngroothandel van een zorgvuldig geselecteerd aanbod biologische wijnen van de allerbeste kwaliteit, zonder overbodige tussenschakels. Dat betekent altijd de beste prijs.

Horeca

Onze biologische wijngroothandel levert aan verschillende horecagelegenheden en biedt u de beste biologische wijnen om uw assortiment mee in te richten of uit te breiden. Of u nu in flessen of in bulk wilt kopen, het kan allemaal.

Webshop

Het Organic Wine Concept van onze wijngroothandel biedt zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om op een prettige en gemakkelijke manier biologische wijn online te verkopen. Zo profiteert u altijd van de laagste kosten en de beste marges.

Meer weten over biologische wijn inkopen?

Over wijngroothandel Natrada

Natrada is dé wijngroothandel als het aankomt op biologische en biodynamische wijnen. Alle wijnen in ons assortiment zijn met de grootste zorg geselecteerd en geproefd door onafhankelijke vinologen. U bent dus altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard tegen een eerlijke prijs! Bovendien zijn wij als wijngroothandel constant op zoek naar nieuwe, unieke wijnen om ons aanbod mee uit te breiden. We bezoeken wijnbeurzen en proeverijen, zowel in Nederland als in de regio’s waar de wijnen vandaan komen. We onderhouden directe contacten met de wijnboeren, zodat we u alles kunnen vertellen over de wijn van uw keuze.