Biologischewijn inkopen

Als importeur en groothandel van goedkope goede biologische wijnen tot sjieke en dure biologische wijnen verzorgt Natrada voor een hoge omloopsnelheid en goede marge voor speciaalzaken en groothandels. Van palletacties van één of enkele wijnen, tot de 25 basiswijnen van het Organic Wine Concept en volledige wijnsecties in uw winkel. Voorop staat een nauwe, eerlijke en prettige samenwerking met zelfstandige detaillisten en groothandels.

Divers biologisch wijnassortiment

Natrada zorgt voor een eenvoudig te bestellen, prachtig en divers assortiment, beoordeelt en gecontroleerd door haar eigen registervinoloog, met betrouwbare leveringen en gratis promotionele ondersteuning. Natrada werkt exclusief samen met veelvuldig bekroonde wijnmakers, van de Barolo van Erbaluna en de Brunello van Il Paradiso di Frasina tot de grootste biologische wijnmaker van de wereld: Bodegas Mureda. Van een aantal merken leveren wij meerdere labels, zodat ze geschikt zijn voor meerdere afzetkanalen in detailhandel, groothandel of Horeca. Jarenlange ervaring op gebied van catagory management, detailhandel en met speciaalzaken in het bijzonder, zorgen voor optimale ondersteuning voor ondernemers.

Makkelijk bestellen, betrouwbare leveringen

Met ons centrale warehouse in Zwolle zorgen wij voor snelle en nauwkeurige leveringen. Bestellen kan heel eenvoudig telefonisch, via de e-mail maar ook per handterminal aan de hand van schapstrips en barcodes. Ons gespecialiseerde vervoer levert dagelijks door het hele land (bij voorkeur op dinsdag of donderdag)

Promotionele ondersteuning

Natrada levert bij acties gratis posters voor in de winkel en voor op het buitenbord. Ander POS-materiaal bestaat uit schap kaartjes, brochures en recepten om met wijn te koken of waar de wijn bij te drinken. Natrada ondersteunt u rechtsreek op de winkelvloer of online door middel van social media. Maandelijks ontvangt u van ons maandaanbiedingen en per kwartaal een nieuwsbrief met de laatste wetenswaardigheden over ons, biologische wijn en nieuws in het algemeen.

Bent u ondernemer, catagory manager in wijn of wilt u klant worden bij Natrada?

Neem dan contact op met Natrada. Een van onze medewerk(st)ers neemt dan graag contact met u op. Natrada hanteert 25 doosjes van 6 flessen (assorti) als franco levering. Indien je als ondernemer deze minimale hoeveelheden niet haalt, kun je contact met ons opnemen.

Organic Wine Concept

Specialzaak maar geen specialist in wijn? U ontbeert nog kennis en wilt graag een assortiment dat altijd klopt? Sluit je dan aan bij het Organic Wine Concept! Met het OWC helpen wij beginnende ondernemers in wijn met een uitgebalanceerd assortiment van ±25 soorten wijn in de juiste verhouding en van rood, wit en rosé en de juiste landen, druivensoorten en wijnregio’s, maar ook met schapkaartjes, posters en brochures. Als Organic Wine Concept partner mag u de sticker ‘OWC partner’ op het raam van uw winkel plakken en bent u ook herkenbaar voor wijnliefhebbers van de Omfietswijngids en De Grote Hamersma. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Organic Wine Concept’. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook via informatie@natrada.nl

Interesse?

Neem contact op en ontdek hoe ons uitgebreide aanbod biologische wijn uw assortiment kan verrijken.